- Bağlantıyı al
- X
- E-posta
- Diğer Uygulamalar
- Bağlantıyı al
- X
- E-posta
- Diğer Uygulamalar
Bayram soflarının vazgeçilmez yemeği kavurma için bayramı beklemenize  gerek yok. Her zaman yapabileceğiniz kavurmanın bu kolay tarifi ile  bayramlardaki neşe ve mutluluğu evinize getirebilirsiniz.       Malzemeler (4-6 kişilik)   2 yemek kaşığı (70 gr) Teremyağ   1 kg kuşbaşı kuzu eti       Üzeri için:    Kekik   Servis için:   2 adet kırmızı soğan   1/2 demet maydanoz   Tuz   Pul biber   Karabiber       Hazırlanışı:   Öncelikle servis için soğanları yarım ay şeklinde doğrayın.
Elinizle ovalayın ve servis tabağına alın. Kıyılmış maydanoz, tuz, pul biber ekleyip, karıştırın. 1 yemek kaşığı Teremyağ’ı tavaya alın ve eritin. Üzerine eti ilave edin ve kısık ateşte 15 dakika kavurun. 1 yemek kaşığıTeremyağ daha ekleyin. Yağ eriyene kadar kavurmaya devam edin. Tuz, pul biber, karabiber..
Elinizle ovalayın ve servis tabağına alın. Kıyılmış maydanoz, tuz, pul biber ekleyip, karıştırın. 1 yemek kaşığı Teremyağ’ı tavaya alın ve eritin. Üzerine eti ilave edin ve kısık ateşte 15 dakika kavurun. 1 yemek kaşığıTeremyağ daha ekleyin. Yağ eriyene kadar kavurmaya devam edin. Tuz, pul biber, karabiber..

Yorumlar
Yorum Gönder